Det är nu ca 2 månaders kö.

Malmö Modern Psykologi AB

040 615 21 88, Mobil: 0707 - 42 13 49    [email protected]

Datumet då din remiss kommit in blir din köplats.

Malmö Modern Psykologi AB erbjuder Kognitiv Beteende terapi ( KBT) i syfte att hjälpa dig med depression, ångest, stress, fobier, kriser, sorg, självkänsla/självförtroende. Du kan i rehabiliteringsgarantin få KBT lång. Om du vill gå i terapi eller få handledning som inte går via landstingets högkostnadskort så väljer du själv längden på behandling/handledning.


Rehabiliteringsgarantin: Malmö Modern Psykologi AB är ackrediterad för att ta emot patienter i Region Skånes regi. Det innebär att du som privatperson kan gå till din vårdcentral och be om en remiss i KBT terapi. Du betalar endast 200 kr per gång och stämplar på ditt högkostnadskort tills du kommit upp till 1150 kr. Då får du frikort. Du kan betala kontant, med swish, med kort eller få en faktura mot en extra avgift. 


Privata sessioner för akut behandlingstid. Ifall du inte har tid att vänta på din plats i kön med en remiss så kan du betala extra för att få snabbare tid, inom en vecka. Det kan vara en god idé att ta ett par tider, under tiden du står i kö för din remissbehandling ifall du har ett akut dåligt mående.


Relationsterapi utifrån Enneagram ( personlighetsmodell). Här kan du utan remiss få tider inom ett par veckor, för att tillsammans utforska era personligheter i er relation. Det kan t.ex vara parterapi, förälder och barn terapi. Det kostar 3000 kr per timme, eller paketpris för 5 timmar som kostar 12 500 kr. Om du vill göra detta själv kostar det 2000 kr per timme, eller paketpris för 5 timmar för 8500 kr.


Leg. Psykolog Stefan Löfgren

Telefon: 040 - 615 21 88

Mobil: 0707 - 42 13 49

email: [email protected]

Malmö:                                                                                      Trelleborg:

Remissadress/ mottagningsadress i Malmö:                     Hamngatan 9, våning 5

Malmö Modern Psykologi AB

Lantmannagatan 41 A, 214 48 Malmö


0